Новини за 09.06.2021

На Хмельниччині правоохоронці вилучили у 55-річного чоловіка боєприпаси та вибухівку

У спеціальній схованці в дачному будинку, що належить фігуранту, під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили близько трьох сотень набоїв калібру 5,45, гранати Ф-1, вибухівку та тротилові шашки.

У Дунаївцях працівники поліції затримали місцевого жителя за підозрою у побитті до смерті 63-річної матері

Вчора, 8 червня, близько 12.50 години затриманий зателефонував на лінію «102» і повідомив, що за місцем проживання виявив тіло своєї матері. 

У Кам`янці-Подільському надзвичайники ліквідували наслідки ДТП

8 червня о 18:00 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, за участі двох легкових автомобілів  на  перехресті вул.Чехова та проспекту Грушевського  в м. Кам`янець-Подільський.

У дні проведення фестивалю «Джаз-Фест Поділля» у Хмельницькому курсуватимуть додаткові тролейбуси

Цього тижня у місті Хмельницькому проходитиме фестиваль «Джаз-Фест Поділля». Впродовж двох днів, 11 і 12 червня, з 18.00 на стадіоні «Поділля» виступатимуть відомі зарубіжні та українські джазові музиканти, оркестри та колективи, а також місцеві.

Житель смт Ярмолинці, керуючи автомобілем «Рено Меган», скоїв наїзд на 60-річного чоловіка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 червня, о 18.00 годині на трасі «Хмельницький — Чернівці» поблизу села Перегінка.

У Хмельницькому рятувальники прибрали поламане гілля, яке перекрило частину тротуару

8 червня о 19:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Львівське шосе в Хмельницькому на тротуар впало поламане гілля дерева.

У Хмельницькому чоловік виліз на 40-метровий будівельний кран

8 червня до Служби порятунку «101» від працівників одного з будівельних майданчиків на вул. Прибузькій, що в обласному центрі, надійшло повідомлення про те, що на залізний кран виліз чоловік. Знаходячись на майже 40-метровій височині, він у будь-який момент міг зірватися і впасти. Тож, аби запобігти нещасному випадку, будівельники негайно звернулись по допомогу до рятувальників.

Популярне