Новини за 19.07.2019

Хто бореться за мандати на Хмельниччині? (округи 189, 190, 191)

Найбільш популярним округом на Хмельниччині став 189. Тут своє бажання балотуватись на старті виборчого процесу виявило аж 26 кандидатів, з яких значна частина проживає у столиці. Серед цих кандидатів лише дві кандидатки, всі інші чоловіки, 5 з яких відмовились балотуватись. Ще до формування складу дільничих виборчих комісій заяву про відмову балотуватись подав висуванець від політичної […]

На Хмельниччині поліцейські впродовж двох годин розшукали викрадений автомобіль

Заява про викрадення «Субару Форестер» надійшла сьогодні близько 9-ї ранку до Летичівського відділу поліції, а вже об 11-й годині поліцейські за орієнтуванням зупинили автівку в обласному центрі.

Вкрав пляшку горілки та ще і обдурив поліцейського

Кумедна історія сталась ще в травні цього року, але її деталі стали відомі після вироку суду, який розбирався у цій ситуації.

Термін експлуатації блоку №1 Хмельницької АЕС продовжено на 10 років

Перший блок Хмельницької атомної електростанції, який у грудні 2018 року відслужив 30-річний проєктний термін, буде працювати ще як мінімум 10 років.

У Шепетівці обрали запобіжний захід чоловікові, підозрюваному у погрозах кандидату в народні депутати

Шепетівський суд за клопотанням слідчих Шепетівського відділу поліції обрав запобіжний захід мешканцю м. Київ, якого підозрюють у вчиненні погроз на адресу одного з кандидатів у народні депутати по округу № 190.

Порушення прав людей з інвалідністю виявили монітори у Виноградівському психоневрологічному інтернаті

Регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини в Хмельницькій області Оксана Кізаєва та регіональний координатор взаємодії з громадськістю Ольга Осередчук відвідали з моніторинговим візитом Виноградівський психоневрологічний інтернат, який знаходиться в Ярмолинецькому районі Хмельницької області. В інтернаті на час візиту проживало 158 людей з психічними розладами, для яких створено задовільні умови для проживання. Тривають ремонтні роботи […]

Популярне