Новини за 22.12.2020

В Ярмолинцях слідчі вилучили велику кількість наркотичних речовин у місцевого жителя

Правоохоронці на підставі ухвал суду провели п’ять обшуків у 30-річного мешканця смт. Ярмолинці, який збував наркотичні засоби, та двох його постійних покупців. 

Колишній головний освітянин Хмельницького отримав 6 років тюрми

Хмельницький міськрайонний суд 21 грудня виніс вирок у резонансній справі жахливої ДТП, скоєної в травні 2018 року колишнім директором Хмельницького міського департаменту освіти та науки Романом Миколаївим.

У Красилівському професійному ліцеї працюють над створенням багатопрофільного регіонального Центру професійної освіти

У ході робочої поїздки на Красилівщину заступник голови ОДА Сергій Ткачук ознайомився із ходом реалізації проекту створення Центру професійної освіти на базі Красилівського професійного ліцею.

До 9 років позбавлення волі засуджено херсонця, який вивіз мешканця м. Кам’янець-Подільського у лісосмугу та залишив помирати прив’язаним до дерева

Працівниками Хмельницької обласної прокуратури у суді доведено вину мешканця м. Херсон у незаконному позбавленні волі та залишенні людини у небезпеці, що спричинило її смерть.

Хмельницький район: вогнеборці врятували житловий будинок від знищення вогнем

21 грудня об 11:55 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу садиби у селі Давидківці Хмельницького району.

Популярне