Новини за 13.01.2021

 Політичне хабарництво мера Мельничука? Частина 1

Микола Мельничук на посаді міського голови Старокостянтинова вже 18 років. За цей час встигло народитись і закінчити школу одне покоління. Тобто ці молоді люди не пам’ятають свого рідного міста без Миколи Степановича. У чому ж секрет політичного довголіття пана Мельничука і чи є у Старокостянтинова шанс мати іншого мера хоч колись? Місцеві вибори 2020 року […]

Нетішинські депутати звернулись до влади з проханням повернути пільговий тариф на електроенергію

У вівторок, 12 січня відбулась V (позачергова) сесія Нетішинської міської ради VIII скликання. Проходила вона в режимі онлайн.

У Славуті відбулося міське віче під гаслом «Маєш право – не забудь обов’язок!»

Сьогодні, 13 січня, у Славуті відбулося міське віче під гаслом «Маєш право – не забудь обов’язок!» ініційоване громадськістю.

В Деражнянському районі внаслідок зіткнення вантажівки та мікроавтобуса травмувалися 4 людини

13 січня о 10:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі мікроавтобуса Volkswagen та вантажного автомобіля ГАЗ-53, що сталася в селі с. Шпичинці Деражнянського району.

Стан омолоджених дерев у парку Хмельницького відстежуватимуть екологи

Епопея з деревами у парку імені М. Чекмана в обласному центрі триває. На захист майстрів з бензопилами виступив директор комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького». Натомість екологи кажуть: подібні роботи проводити взимку категорично не можна, а дерева, обрізані так, як у парку, мають всі шанси загинути через 5-10 років.

За 100 кілометрів від Хмельницького поліцейські розшукали викраденого собаку

Завдяки співпраці працівників поліції Хмельницького та Нетішина упродовж дня вдалося розшукати викраденого в обласному центрі собаку породи такса. у пошуках сімейного улюбленця — такси на ім’я Тім. Собачка зник у мікрорайоні Лезнево 31 грудня. 

Старокостянтинів: надзвичайники врятували жінку під час гасіння пожежі

12 січня о 22:01 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Гагаріна в місті Старокостянтинів.

Популярне