Новини за 28.07.2022

Екоцид: як Росія знищує довкілля Хмельниччини

Тисячі смертей та руйнування інфраструктури – далеко не єдиний наслідок російського вторгнення на українську територію. Існує ще один фактор, про який поки що згадують не часто, але який вочевидь матиме довготривалий вплив. рф чинить екоцид на українській землі: псує повітря, ґрунти, природно-заповідний фонд, флору й фауну. Станом на кінець травня росіяни завдали шкоди понад чверті усіх […]

На Хмельниччині погасили поштову марку “Доброго вечора, ми з України!”

Сьогодні з нагоди Дня Української Державності на Хмельниччині відбулося спецпогашення марки з зображенням трактора, який тягне російський трофейний танк, яка отримала назву “Доброго вечора, ми з України!”.

Хмельниччина відзначає День Державності

28 липня Україна вперше відзначає День Української Державності. В цей день українці утверджують понад тисячолітні традиції українського державотворення, яке веде свій початок з часів заснування міста Києва та князювання Володимира Великого.

Хмельницькі екологи назвали ймовірну причину мору риби в Південному Бузі

Зважаючи на загострення проблеми, працівниками Управління з питань екології та контролю за благоустроєм були проведені всі можливі нам перевірки стану водойми та прибережної смуги.

На Хмельниччину евакуювали 158 дітей без супроводу батьків чи опікунів. Одна дитина поранена

До Хмельницької області із зони бойових дій та тимчасово окупованої території евакуйовано 158 дітей, які прибули без супроводу батьків або законних представників.

Результати лабораторних досліджень води з хмельницького міського пляжу. Чи вже можна купатись

Утримуватись від купання на міському пляжі у Хмельницькому й надалі рекомендують в управлінні з питань екології та контролю за благоустроєм міста.

Популярне