Новини за 26.09.2019

Відділ безпеки дорожнього руху розпочав щорічний осінній комісійний огляд автомобільних доріг

Учора, співробітники відділу безпеки дорожнього руху УПП в Хмельницькій області розпочали підготовчий етап осіннього комісійного огляду автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів.

За позовом прокуратури Хмельниччини за використання землі забудовник платитиме на 400 тис грн більше

Прокуратурою Хмельницької області активно вживаються заходи щодо приведення у відповідність до вимог закону розміру орендної плати за використання суб’єктами господарювання земель комунальної власності.

На Хмельниччині у 42-річного чоловіка поліцейські вилучили боєприпаси та наркотики

6 кущів конопель, 6 мішків вже висушеного наркотичного зілля, більше півсотні набоїв та предмет, схожий на учбову протипіхотну міну вилучили працівники поліції у жителя одного із сіл Славутського району

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався неповнолітній мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 вересня, близько 19.30 години по вулиці Шевченка в райцентрі Дунаївці.

До уваги водіїв!

У зв’язку із проведенням заходів з відзначення Дня міста Хмельницького, буде обмежено рух транспорту. Плануючи власні маршрути враховуйте наступну інформацію.

На День міста гаряча вода подаватиметься за окремим графіком

Аби створити сприятливі умови для святкування Дня міста Хмельницького міська влада встановила окремий графік подачі гарячої води. Тож у суботу, 28 вересня, та у неділю, 29 вересня, гаряча вода до осель хмельничан подаватиметься з 6 до 23 години.

У СІЗО провели загальний обшук ”Буря”, вилучено чимало заборонених предметів

25.09.2019 року з метою попередження та недопущення вчинення засудженими та особами взятими під варту злочинів та інших протиправних дій в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» організовано збір особового складу за умовним сигналом оповіщення «Буря»

Поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 35-річному знайомому

отерпілий від отриманих травм через декілька днів помер. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Популярне