Новини за 03.07.2020

Нетішин: рятувальники з водолазами-волонтерами дістали з річки тіла чоловіка та жінки

3 липня об 11:05 на пункт зв’язку 8 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від чергового Нетішинського віділення поліції про те що, під час купання у річці Горинь втопилося дві людини: 34-річний чоловік та 37-річна жінка.

У Шепетівці поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 38-річний мотоцикліст

Аварія сталася вчора, 2 липня, близько 12:35 години в м. Шепетівка по вул. Героїв Небесної Сотні.

У середмісті Хмельницького вогнеборці ліквідували пожежу легкового автомобіля (ВІДЕО)

3 липня о 09:55 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля Daewoo Nubira у середмісті Хмельницького — на вул. Кам’янецькій. 

В області двоє хворих на COVID-19 під’єднані до апаратів штучної вентиляції легень

Станом на 2 липня у Хмельницькій області двоє хворих на COVID-19 перебувають у важкому стані і під’єднані до апаратів штучної вентиляції легень.

У Хмельницькому поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій постраждала 81-річна пенсіонерка

Аварія сталася  1 липня близько 11:20 години в обласному центрі по вул. Курчатова.
За попередньою інформацією, 20-річний житель с. Ружичанка Хмельницького району, керуючи автомобілем «Фольксваген Крафтер», не впевнився в безпечності руху та, рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на пішохода, 81-річну місцеву жительку.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до нейрохірургічного відділення Хмельницької міської лікарні, стан її здоров’я — задовільний.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Хмельницький: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди

3 липня о 02:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на вул. Зоряна в м. Хмельницький.

Популярне