Новини за 05.10.2020

Хмельницькі поліцейські викрили двох молодиків із психотропною речовиною

Правопорушників затримали на Хмельницькому залізничному вокзалі, коли вони намагалися поїхати до іншого міста, де планували збути «закладки» з психотропною речовиною «PVP». Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Найкращим вчителем хімії 2020 стала Наталія Зима: Global Teacher Prize Ukraine

На церемонії нагородження премії Global Teacher Prize Ukraine назвали найкращого вчителя хімії. Ним стала Наталія Зима. Одна з ТОП-10 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020, пані Наталія живе в Хмельницькому, працює в Технологічному багатопрофільному ліцеї імені Артема Мазура.

Вчителів фізкультури навчать збирати гроші на власні освітні проєкти

Спортивний рух Олександра Педана “JuniorZ” та краудфандингова платформа GoFundEd запрошують вчителів фізичного виховання стати учасниками нового освітнього проєкту Re.Active.

Хмельниччина: в складі ТВК відбулось 132 заміни

Від початку роботи територіальних виборчих комісій на Хмельниччині й до 4 жовтня в їхньому складі відбулося 132 заміни.

На Дунаєвеччині поліцейські притягнули 24-річного чоловіка до відповідальності за шахрайство

Зловмисник отримав на картку від потерпілого кошти за кавовий апарат, але товар так і не привіз. Тепер молодик відповідатиме за свої дії перед судом.

Суд відправив за грати одного з командирів обласного ДСНС за торгівлю наркотиками

Хмельницький міськрайонний суд визнав винним командира відділення 2 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області у торгівлі наркотиками (ч. 2 ст. 307 КК України) і призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У конкурсі «Вікі любить Землю» обрали найкраще фото Хмельницької області

В українській частині міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю» обрали найкраще фото серед зроблених на територіях природно-заповідних об’єктів Хмельницької області.

Популярне