Новини за 19.01.2022

У Чемерівцях в аптеках продавали нарковмісні препарати без рецепта лікаря

У поліції повідомляють, що вчора в Чемерівцях задокументували два факти продажу нарковмісних медичних препаратів в аптеках без рецепта лікаря. Інформує НГП. За даними фактами слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 320 (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального Кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Водохреще: як хмельничани в ополонки пірнали

В Хмельницькому на Водохреще облаштували 4 місця для купання в ополонці. Про це Суспільному розповів заступник начальника відділу техногенної безпеки головного управління Держслужби у Хмельницькій області Євген Кукура.

У Хмельницькому поліцейські затримали торговця канабісом і амфетаміном

17 січня оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно з колегами зі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за силової підтримки спецпризначенців та процесуального керівництва прокуратури затримали 36-річного хмельничанина, який займався розповсюдженням амфетаміну та канабісу серед наркозалежних міста. 

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру молодику, який палицею побив свого односельця

22-річному зловмиснику доведеться відповідати за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Кам’янець-Подільський район: рятувальники та сільські вогнеборці пліч-о-пліч загасили пожежу в господарчій споруді

18 січня о 10:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в селі Гораївка, Староушицької селищної тергромади Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Популярне