Новини за 20.05.2021

У Хмельницькому поліцейські розслідують обставини ДТП, внаслідок якої травмувалась неповнолітня дівчина

Аварія сталася вчора, 19 травня, близько 07:40 години в м. Хмельницькому, неподалік зупинки громадського транспорту по вул. Волочиській. 

В одній з шкіл Нетішина дев’ятикласник розпилив сльозогінний засіб “Терен-4м”

Сьогодні, 20 травня, учень 9-го класу ЗОШ №2 розпилив сльозогінний засіб «Терен 4м» у класі, внаслідок чого постраждало семеро однокласників. Усіх дітей оперативно було евакуйовано з класу.

Проект будівництва Палацу Спорту вчетверте отримав перемогу в конкурсному відборі щодо надання субвенції з державного бюджету

Під час засідання комісії з відбору об’єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури було прийнято рішення про виділення 70 млн грн на продовження будівництва Палацу спорту в Хмельницькому.

Ухилення від сплати понад 10 млн грн податків – директору підприємства на Хмельниччині повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру керівнику підприємства за фактом ухилення від сплати до бюджету податків (ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України).

За добу на Хмельниччині сталося 3 пожежі в житловому секторі

19 травня об 11:25 необережність у поводженні з вогнем призвела до пожежі в приватному житловому будинку в с. Підлісці Ізяславського району. На гасіння прибули вогнеборці 13 Державної пожежно-рятувальної частини, які миттєво ліквідували загоряння, не давши йому можливості розповсюдитись на весь будинок.

На Сході помер військовий зі Старокостянтинівщини

17 травня в районі виконання Операції об’єднаних сил помер військовослужбовець військової частини А1556, прапорщик Сергій Остапчук 1976 року народження.

Сьогодні у Кам’янець-Подільському кожен, хто прийде у вишиванці, зможе безкоштовно відвідати всі об’єкти музею

Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник запрошує сьогодні приходити до музею у вишиванках.

Популярне