Новини за 31.05.2019

На святі останнього дзвоника хмельницькі патрульні відзначили двох школярів, які знайшли і повернули жінці загублені речі

Сьогодні хмельницькі патрульні завітали до двох шкіл на свято останнього дзвоника і відзначили школярів, які нещодавно знайшли та повернули хмельничанці загублені речі. Нещодавно на Львівському шосе поблизу залізничних колій двоє школярів та їхній старший товариш, учень профтехучилища, знайшли ключі, документи та інші речі, які належали місцевій жительці. Діти, як і належить, зателефонували на лінію «102» […]

В ДТП поблизу с. Колибаївка загинуло двоє дорослих і дитина

Працівники поліції з‘ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди поблизу с. Колибаївка Кам‘янець-Подільського району, у якій загинуло двоє дорослих та дитина.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП з травмованими

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 31 травня, близько 11.40 години на автодорозі «Житомир — Чернівці — Тереблече» на виїзді з міста Старокостянтинів. Попередньо, травмувалися троє осіб.

Антимонопольний комітет України рекомендує Хмельницькій міській раді припинити антиконкурентні дії

Відділення встановило, що рішенням Хмельницької міської ради від 30 жовтня 2013 року №11 «Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького» (зі змінами) розмір орендної ставки для розміщення підприємств, які є власністю територіальної громади міста Хмельницького, було знижено в порівнянні з орендною ставкою для інших аптечних закладів.

На Шепетівщині 15-річний підліток зломав щелепу чоловіку та обікрав його

Нападник зламав 23-річному потерпілому щелепу та викрав два мобільних телефони і гаманець. Викрадені речі у підозрюваного в розбійному нападі поліцейські вилучили. Наразі слідчі дії тривають.

Дунаївці: рятувальники ліквідували пожежу літньої кухні

31 травня о 09:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сонячній у м. Дунаївці в одному із приватних домогосподарств горить літня кухня.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 9-річний хлопчик

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 30 травня, близько 13.56 години по вулиці Купріна в обласному центрі на території овочевого ринку «Дубово».

Обласна адміністрація створює робочу групу щодо передачі майна ДП “УкрАероРух” до КП “Аеропорт Хмельницький”

З метою завершення процедури передачі зі сфери управління Міністерства інфраструктури України з балансу Львівського регіонального структурного підрозділу Державного підприємства обслуговування повітряного руху України до сфери управління Хмельницької обласної державної адміністрації державного майна, Міністерством інфраструктури України затверджено наказ від 10.05.2019 року №340 “Про безоплатну передачу майна Державного підприємства обслуговування повітряного руху України”.

В Славуті запрацювала ще одна амбулаторія сімейної медицини

29 травня у Славуті, в районі залізничного вокзалу, відбулося відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Чемеровецький суд оштрафував чоловіка, який викрав паспорт в свого односельця

«Визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.357 КК України. Та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це становить 850 гривень». – Такий вирок виніс Чемеровецький районний суд обвинуваченому в незаконному заволодінні будь-яким способом паспортом.

Популярне