Новини за 31.01.2021

Хмельницькі нардепи-списочники у Верховній Раді: як голосували, про що говорили та які місцеві проблеми вирішували

Відносно сумлінне відвідування сесійних засідань, значна кількість ініційованих законопроєктів та обмаль депутатських запитів – так коротко можна охарактеризувати роботу нардепів-списочників, що позиціонують себе представниками області, у Верховній Раді України 9 скликання. Традиційно більшу увагу виборців привертає діяльність обраних в одномандатних виборчих округах депутатів, так званих мажоритарників. Водночас понад половина теперішнього складу Верховної Ради України – […]

Прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт відносно посадовця органу пробації, підозрюваного у вчиненні ДТП

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими слідчого управління територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, завершено досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження.

В селі Малиничі горів магазин

29 січня о 07:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Малиничі Хмельницького району горить магазин-кафе.

У Славуті вогнеборці ліквідували пожежу легкового автомобіля

28 січня о 18:09 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Стара Гвардійська в м. Славута виникла пожежа легкового автомобіля Renault Koleoz.

У Хмельницькому районі надзвичайники надали допомогу водієві вантажівки

28 січня о 18:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі  між с. Іванківці та Видровими Долами, що у Хмельницькому районі, вантажний автомобіль Renault Premium застряг на узбіччі та не може самостійно виїхати на автодорогу. Телефонував 47-річний водій, який й повідомив про пригоду.

ТОВ «Торговий Дім «Білогір’я молокопродукт» забруднює річку Горинь: порушено кримінальне провадження

На адресу Державної екологічної інспекцією у Хмельницькій області впродовж липня- вересня 2020 року надходили численні звернення від жителів сіл Українка, Тростянка та Білогір’я (Білогірського району) щодо порушень вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Торговий Дім «Білогір’я молокопродукт».

Будинок отримали в подарунок, а право на землю під ним – не оформлено. Що робити?

Як приватизувати земельну ділянку під своїм будинком, якщо право власності на будинок виникло на підставі договору дарування? При цьому земельна ділянка перебуває у фактичному користуванні, права на неї не оформлені. З таким запитанням звернулася до юристів Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги мешканка Хмельницького району. Роз’яснює заступниця начальника відділу правопросвітництва та надання […]

Пряме врегулювання збитків у ОСЦПВ: чотири роки успішної роботи

Системі Прямого врегулювання збитків (ПВЗ) у ОСЦПВ в Україні нещодавно виповнилося чотири роки. Вона почала працювати в грудні 2016 р. Зараз учасниками ПВЗ є 15 компаній-членів Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), на яких припадає близько третини ринку автоцивілки. В МТСБУ зазначають, що пряме врегулювання є зручним сервісом, який користується популярністю серед автовласників.

Україна може отримати вакцину Pfizer — заступник міністра охорони здоров’я на дискусії “Вакцинація. Корупція. COVID-19”

В рамках ініціативи COVAX Україна може отримати в першу чергу вакцину від виробника Pfizer. Остаточне підтвердження буде 29 січня.

Партнерські пологи на Хмельниччині: то дозволені, то ні

Від початку карантину в Україні загалом та на Хмельниччині зокрема запровадили чимало обмежень. Частина з них стосувалася режиму роботи лікарень. Під заборону від березня 2020 року періодично потрапляли як проведення планових операції, так і відвідування пацієнтів . Поза законом опинялися й партнерські пологи. У різних медзакладах області їх адміністрація на власний розсуд позбавляла або обмежувала […]

Популярне