Новини за 28.04.2021

Володимир Зеленський призначив голову Хмельницької РДА

28 квітня 2021 року на сайті Президента України опубліковано роз­по­ряд­ження про призначення голови Хмельницької РДА.

Проєкт «Купуй Хмельницьке» – уся інформація на одному веб-порталі

З метою підвищення впізнаваності та конкурентоспроможності місцевих виробників, в рамках проєкту «Купуй Хмельницьке!», за підтримки Хмельницької міської ради проведено роботу з розробки дизайну та програмування багатофункціонального веб-порталу «Купуй Хмельницьке!».

За позовом прокуратури припинено неправомірну оренду державного майна вартістю понад 8 млн грн

За результатами розгляду позовної заяви Хмельницької обласної прокуратури рішенням Господарського суду області визнано недійсним договір оренди державного майна вартістю більше 8 млн грн.

У Кам’янці-Подільському рятувальники допомогли відчинити квартиру, в котрій замкнулися двоє малолітніх дітей

27 квітня о 21:44 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в  квартирі на вул. Пушкінській в м. Кам’янець-Подільський зсередини зачинилися двоє дітей 3-х та 4-х років, які не можуть самостійно відчинити двері. Телефонувала схвильована мати, яка додатково повідомила, що діти лише на кілька хвилин залишилися самі, поки її старший син, який наглядав за малечею, вийшов на вулицю зустріти її з роботи і забрати важкі речі.

Перший енергоблок ХАЕС зупинено для проведення планово-попереджувального ремонту

28 квітня 2021 року о 00.00 год. енергоблок №1 ХАЕС зупинено для проведення планово-попереджувального ремонту (ППР) тривалістю 127 діб.

У Шепетівці послабили карантинні обмеження

27 квітня, відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Популярне