Новини за 12.04.2023

Організували схему незаконного переправлення ухилянтів: хмельницькі поліцейські затримали учасника угруповання

До організації причетні кілька мешканців Одеси. Вартість
оформлення підстав для перетину кордону стартувала від 3000 доларів США залежно від регіону проживання та строків виїзду.

У Нетішині врятували бобра, який потрапив до фонтану

11 квітня до рятувальників зателефонували небайдужі люди та повідомили, що у Нетішині бобер впав до недіючого декоративного фонтану.

У Хмельницькому змагалися 400 танцюристів з різних куточків України

У Хмельницькому пройшли всеукраїнські змагання зі спортивно-бальних танців “УСПІХ -2023”. У змаганнях взяли участь понад 400 танцюристів з різних міст України.

13 квітня у Хмельницькому завершується опалювальний сезон

З 13 квітня завершується опалювальний сезон 2022/2023. Опалення буде подаватися частково тільки у заклади соціальної сфери.

СБУ затримала пропагандиста Медведчука у Хмельницькому

Служба безпеки затримала у Хмельницькому проросійського пропагандиста, що допомагав агресору у війні проти України.

До 6 років ув’язнення засуджено наркоторговця з Славути

Нетішинський міський суд визнав 29-річного славутчанина винним за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту наркотичних засобів, вчинене повторно) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі з конфіскацією всього майна, окрім житла. 

Дві жительки Хмельницького району втратили близько 170000 гривень

Протягом вихідних до поліції звернулися дві жительки Хмельницького району, яких ошукали онлайн-аферисти під час покупок в інтернеті.

Село на Хмельниччині планує купити вживаний катафалк за півмільйона гривень

Сахновецька сільська рада оголосила тендер на придбання спеціалізованого вживаного катафалка. Його очікувана вартість становить 500 тисяч гривень.

У Шепетівці на білбордах вільно рекламується секта з колаборантами

Днями у Шепетівці з’явились білборди з доволі дивним змістом, від якого так і тхнуло вже призабутою сектою “Білого братства”.

Від отриманих поранень помер військовий з Хмельниччини

Учора внаслідок отриманих під час бойових дій поранень помер військовослужбовець Бевз Олександр Анатолійович, повідомили в Новоушицькій територіальній громаді.

Популярне