Новини за 30.09.2020

Правоохоронцями повідомлено про підозру посадовцям податкової та фіскальної служби, які збували службову інформацію

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими слідчого управління територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, у взаємодії зі співробітниками управління Служби безпеки України в області, задокументовано факти несанкціонованого копіювання інформації, яка обробляється в автоматизованій базі даних Державної податкової служби України «Єдиний реєстр податкових накладних», а також збуту такої інформації третім особам.

Слідчі з’ясовують обставини, за яких син заподіяв матері смертельні ушкодження

Пенсіонерка померла від крововиливу в мозок після того, як рідний син побив її на ґрунті неприязних стосунків.

Надзвичайники ліквідували наслідки ДТП, у якій травмувався водій

29 вересня о 18:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на перехресті поблизу с. Давидківці, неподалік обласного центру, сталася автопригода.

Реаніматолог з Шепетівки забив на сполох: кисневої станції немає, залишився один апарат ШВЛ

Завідувач відділенням анестезії та інтенсивної терапії Шепетівської ЦРЛ Валерій Сивоконюк звернувся до влади з проханням дозакупити облданання для лікування хворих на COVID-19.

Славутчанин здобув бронзу на чемпіонаті України з легкої атлетики

З 17 по 20 вересня 2020 року в м. Луцьк відбувся командний чемпіонат України серед ДЮСШ і СДЮСШОР (2003 р.н. та молодше).

У Дунаєвецькому районі внаслідок ДТП був травмований водій

29 вересня о 08:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу села Слобідка Рахнівська сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль ВАЗ «2109» під час руху допустив зіткнення з автомобілем Renault Dokker, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення був травмований водій ВАЗу.

Рятувальниками під час ліквідації пожежі в приватному будинку виявлено тіла двох загиблих осіб (ВІДЕО)

29 вересня о 02:05 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Лисогірка Летичівського району. 

У Хмельницькому лікарні, що надають допомогу хворим на COVID-19, заповненні майже повністю

Аналіз завантаженості ліжкомісць в закладах охорони здоров’я, що надають допомогу хворим на COVID-19 в області, показує, що лікарні, які обслуговують північний регіон, завантажені в середньому до 50%, тоді як лікарні південного та центрального регіону мають більший відсоток заповненості, повідомив на брифінгу перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш.

“РозCORONовані закупівлі”: як на Тернопільщині захисними масками торгували

З перших днів карантину в Україні захисні маски перетворились у дефіцит. Їх із швидкістю світла розмітали з полиць аптек. Така ситуація призвела до того, що ціни від двох гривень моментально зросли до 25 грн за штуку. У цей час торгувати захисними масками починають усі, хто може, – продуктові магазини, магазини з побутовою хімією тощо. Заробити […]

У Хмельницькому поліція розшукує шахрая за заволодіння коштами під приводом працевлаштування за кордоном

Слідчі Зарічанського відділення поліції Хмельницького відділу поліції з’ясовують обставини, за яких хмельничанин, намагаючись працевлаштуватися за кордоном, віддав шахраям понад 5,5 тисяч гривень.

Популярне