Новини за 22.07.2021

На Хмельниччині працює тільки 28 з 80 пунктів щеплень від COVID-19

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко вимагає від регіональних керівників департаментів охорони здоров’я організувати розвезення вакцин проти коронавірусу SARS CoV 2 у пункти щеплення, бо 40% із них зараз не працюють.

Протягом доби надзвичайники Хмельниччини здійснили 8 виїздів на прибирання повалених негодою дерев

Протягом 21 липня, у зв’язку з ускладненням погодних умов, рятувальники Хмельниччини вісім разів виїжджали на прибирання повалених негодою дерев.

Демографічна ситуація в Хмельницькій області у січні–травні 2021 року

Чисельність наявного населення в Хмельницькій області (за оцінкою) на 1 червня 2021р. становила 1237189 осіб. Унаслідок демографічних процесів, які відбулися впродовж січня–травня 2021р., чисельність наявного населення скоротилась на 6598 осіб.

З початком жнив на Хмельниччині активно контролюватимуть маршрути, які використовують перевізники для уникнення вагового контролю

Чи не найбільш масштабна загроза для наших доріг – вантажний автотранспорт, який не дотримується норм перевезення вантажів.

Поліцейські розшукали мешканця Славути, який викрав два авто у одного власника і скоїв ДТП

Працівники Шепетівського районного управління поліції встановили  і затримали мешканця Славути, який упродовж двох днів викрав два автомобілі у одного власника та один з них розтрощив у ДТП.

Популярне