Новини за 22.10.2020

Волочиський район: надзвичайники ліквідували наслідки автопригоди, у якій травмувався водій

22 жовтня о 07:45 на пункт зв’язку 9 Державної пожежно-рятувальної частини м. Волочиськ надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Копачівка сталася автопригода.

На території Хмельницької області розташовані 7 загальнозоологічних заказників місцевого значення

Тваринний світ є одним з компонентів навколишнього природного середовища, національним багатством України, джерелом духовного та естетичного збагачення і виховання людей, об’єктом наукових досліджень, а також важливою базою для одержання промислової і лікарської сировини, харчових продуктів та інших матеріальних цінностей.

У Хмельницькому інформація про замінування торговельного центру не підтвердилась

Поліцейським довелось евакуювати близько 70 осіб. Вибухотехніки разом із кінологами обстежили приміщення центру та прилеглу територію загальною площею близько 4000 квадратних метрів. Жодних небезпечних предметів чи речовин виявлено не було.

Як хмельничани можуть перевірити надійність забудовника та впливати на містобудівну діяльність свого міста

Вперше в Україні проведено дослідження про вплив відкритих даних на будівельну галузь.

У Славуті суд виписав 17 тис. грн штрафу підприємиці через те, що вона не закрила магазин

Славутський міськрайонний суд оштрафував на 17 тис. грн власницю магазину “Кераміка” у Славуті за порушення правил карантину.

У Хмельницькому безкоштовно перевірятимуть слух усім охочим

За оцінками ВООЗ, кожна 10 людина у світі втрачає слух. В Україні – це кожна 8 людина. На глухоту та різні порушення слуху хворіють більше 300 млн чоловік і до 2050 року це число може зрости до 900 млн чоловік. Проте 60% випадків втрати слуху можна запобігти, якщо вчасно поставити діагноз.

Популярне