Новини за 10.12.2020

Віолета Лабазюк про дії Бочкарьової: жінка розумна, але позов безпідставний

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк назвала позов депутата ради від партії “Слуга народу” Оксани Бочкарьової до обласної ради безпідставним і популістичним.

У Хмельницькому районі сталася смертельна ДТП

Аварія сталася 10 грудня близько 08.35 години на автодорозі М-12 «Хмельницький — Тернопіль», поблизу с. Хоминці Хмельницького району. 

Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

10 грудня о 07:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Маків Дунаєвецького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки, буса та легковика. На місце аварії невідкладно прибули рятувальники ДСНС, правоохоронці та медики.

На Хмельниччині через несприятливу погоду обмежили рух транспорту

У Хмельницькій області у зв’язку із складними погодними умовами на автомобільних дорогах введено обмеження руху. Про це повідомляє пресслужба служби автомобільних доріг у Хмельницькій області.

У Кам’янці-Подільському адміністраторка ресторану “Хотей” визнала, що порушила карантин і попросила її оштрафувати

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд оштрафував на 17 тис. грн адміністраторку ресторану “Хотей” за порушення правил карантину (ст.44-3 КУпАП).

До 10 років позбавлення волі “світить” мешканцю Волочиського району, який до смерті побив матір

Городоцькою місцевою прокуратурою до суду спрямовано обвинувальний акт за фактом спричинення мешканцем Волочиського району смертельних тілесних ушкоджень рідній матері.

Депутат-“слуга” подала до суду на Хмельницьку облраду

Депутат Хмельницької обласної ради від партії “Слуга народу” Оксана Бочкарьова подала до суду на Хмельницьку обласну раду.

Популярне