Новини за 30.08.2021

Поліцейські розслідують факт поранення дружиною цивільного чоловіка на території Новоушицької ТГ

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) відносно 32-річної хмельничанки, яка ножем поранила свого цивільного чоловіка.

Хмельничани просять міську раду унормувати рівень гучності музики розважальних закладів

Прохання унормувати гранично допустимі норми гучності звуку розважальних закладів оприлюднила хмельничанка Кшися Федорович на сторінці у фейсбук Департаменту інфраструктури міста.

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій загинув 20-річний юнак

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталась 28 серпня близько 03:40 години в м. Хмельницькому по вул. Волочиській. 

Кіберполіція заблокувала нелегальний центр комутації міжнародного зв’язку

За допомогою спеціального телекомунікаційного обладнання фігуранти видавали міжнародний телефонний трафік за псевдонаціональний. Таким чином, міжнародні виклики тарифікувалися за цінами національних.

Вчетверте в Хмельницькому пройшли «МоДні»

Уже вчетверте в Хмельницькому відбувся фешн-захід «МоДні», організований в рамках міської програми «Громадські ініціативи». Минулого року проєкт відбувався в онлайн форматі, цьогоріч повернулися до традиційних показів. Головна мета – підтримка локального виробництва.

Надзвичайники ліквідували наслідки автопригоди, в якій постраждала дівчина

29 серпня о 14:59 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що між селами Пирогівці та Голосків Хмельницького району сталася автопригода. Автомобіль Mitsubishi Galant летів з проїжджої частини у кювет. У результаті ДТП постраждала 22-річна дівчина.

На Хмельниччині суд відсторонив від посади голову громади, який взяв хабарем мотокосу

Хмельницький міськрайонний суд на два місяці (до 19 жовтня) відсторонив від посади голову Чорноострівської громади Хмельницького району, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Популярне