Новини за 16.03.2021

Нетішин: рятувальники надали допомогу чоловікові, який впавши у річку Горинь не міг вибратися на берег

16 березня о 15:59 до Служби порятунку м. Нетішин надійшло повідомлення про те, що в районі дачних масивів потрібна допомога громадянину, який потрапив у річку Горинь та не в змозі самостійно вибратись.

Майже 664 мільйони кВт*год електроенергії виробила ХАЕС завдяки достроковому пуску 2 енергоблока

Згідно із попереднім завданням, завершити середній планово-попереджувальний ремонт (ППР) на другому енергоблоці було заплановано 14 березня 2021 року. Дострокове завершення ремонтних робіт майже на 28 діб раніше, дало можливість додатково виробити другим енергоблоком ХАЕС 663,6 млн. кВт*год електроенергії.

Мешканець Хмельниччини організував збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв

Хмельницькою обласною прокуратурою спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області вживаються заходи щодо викриття та припинення незаконної діяльності з реалізації контрафактних алкогольних напоїв.

В Шепетівському районі вбили червонокнижного лося

Подія сталася 13 березня в мисливських угіддях поблизу с. Червоний Цвіт у Шепетівському районі. Принагідно нагадуємо, що сезон полювання на будь-яких тварин уже закрито. А полювання на червонокнижних тварин заборонено взагалі.

Сесію Ярмолинецької ОТГ провели у закритому режимі аби не пустити журналістів, чим порушили законодавство

Минулої п’ятниці відбулася сесія Ярмолинецької громади. Загалом на порядку денному було близько 80 питань, серед яких надання соціальної допомоги, виконання бюджету та розподіл комунальної техніки. Жодного питання, яке потребувало проведення закритого засідання у переліку не було.

В Дунаївцях сталася ДТП, у якій травмувалась жителька Прикарпаття

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 березня, близько 02.25 години на круговому перехресті в місті Дунаївці.

Представлено керівників окружної прокуратури міста Хмельницького та Шепетівської окружної прокуратури

Керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник представив колективам новоутворених окружних прокуратур, керівникам органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних відомств та суду новопризначених керівників окружної прокуратури міста Хмельницького та Шепетівської окружної прокуратури.

Популярне