Новини за 15.09.2020

Політичний піар у соцмережах: як партії маніпулюють інформацією

На  сторінках у Facebook, пов’язаних з партійними організаціями, що діють на Хмельниччині, публікують дописи про досягнення органів місцевого самоврядування та державної влади. «Привласнюючи» у такий спосіб проєкти, реалізовані за кошти з місцевого чи державного бюджетів, партії маніпулюють інформацією та створюють собі позитивний імідж напередодні місцевих виборів.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 70-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 вересня, близько 16.18 години на автодорозі М-12 сполученням «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» поблизу села Вербка Летичівського району.

У Нетішині розпочали будівництво мосту через Горинь

Після тривалих підготовчий робіт підрядною організацією розпочались роботи з будівництва пішохідного моста через р. Горинь неподалік спорткомплексу.

ОДА насварила Волочиський район за недотримання умов “червоної” зони

У Волочиському районі, який з 14 вересня мав би перейти на жортский режим карантинних заходів, оскільки потрапив до “червоної” зони, спостерігається ігнорування відповідних заходів.

Вакцинація = Захист: на Хмельниччині триває інформаційна акція

З метою підвищення рівня обізнаності населення про важливість вакцинації та дотримання календаря щеплень, затвердженого МОЗ України, в умовах епідемії коронавірусу на Хмельниччині стартувала акція «Вакцинація = Захист».

Правоохоронці затримали членів наркоугруповання, які займалися збутом амфетаміну в особливо великих розмірах

Хмельницькі правоохоронці припинили незаконну діяльність групи осіб, яка налагодила наркотичний бізнес на території області. Під час обшуку виявлено та вилучено наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори на суму майже 3,5 мільйона гривень. Головних фігурантів затримано.

Популярне