Новини за 31.10.2021

Прецедентне рішення суду на Хмельниччині: визнано винною особу, яка завдала тілесні ушкодження журналістці

Старокостянтинівський районний суд в цьому місяці ухвалив вирок у справі щодо побиття хмельницької журналістки. Обвинуваченого у вчиненні злочину визнано винним, призначено йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк у два роки. Однак на підставі статті 75 КК України його було звільнено від відбування покарання з випробуванням і встановлено іспитовий строк тривалістю один рік. Також обвинувачений за рішенням суду ще має доплатити ще 10 тисяч гривень моральної шкоди до 10 тисяч попередньо сплачених.

У Шепетівці судитимуть чоловіка за побиття коханця дружини

Слідчі Шепетівського РУП оголосили підозру місцевому жителю, який побив коханця своєї дружини. Чоловік повернувся ввечері додому та застав у ліжку свою дружину з іншим.

На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 31-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 28 жовтня, близько 19.50 години на трасі «Житомир — Чернівці» в с. Солобківці Ярмолинецької ОТГ.

Поліція виявила підозрілу валізу у центрі Хмельницького

Поліцейські перевіряють повідомлення про  підозрілу валізу в центрі міста, яку невідомі залишили без нагляду, інформують у поліції.

У Славуті школярів переводять на дистанційне навчання

28 жовтня, під головуванням міського голови Василя Сидора, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій. 

ХАЕС постачатиме кисень у чотири лікарні області

З двома медзакладами планує укласти договір Хмельницька атомна електростанція на постачання медичного кисню. Це лікарні Полонного та Старокостянтинова. Зараз станція виробляє кисень для Славутської та Шепетівської лікарні, розповів заступник генерального директора з якості та управління Хмельницької атомної електростанції Олександр Годнєв.

На Віньковеччині перевіряють дотримання адаптивного карантину

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою…

Лікар з Хмельницького та вінницький підприємець продавали фальшиві Covid-сертифікати з відображенням у «Дія»

Слідчі Вінницького районного управління поліції спільно з поліцейськими відділу протидії кіберзлочинам у Вінницькій області за сприяння Мінцифри задокументували злочинну діяльність ділків, які торгували підробленими документами про вакцинацію.

В Старокостянтинові проводяться перевірки закладів торгівлі та сфер послуг

Спеціалістами Старокостянтинівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, разом з працівниками органів місцевої влади, поліції, згідно з розпорядженням виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 13.04.2021 №117/2021-р проводять перевірку…

“Дебіли б…”. Гендиректор “Укрпошти” відреагував на противників маскового режиму, які на Хмельниччині заблокували відділення

27 жовтня у Хмельницькому відділення «Укрпошти» заблокували люди, обурені необхідністю дотримання маскового режиму.

Популярне