Новини за 02.04.2021

Передвиборчі заяви нардепів: чи чекати виборцям обіцяного

Йдучи на вибори до Верховної Ради України в 2019 році, кожен із кандидатів пропонував виборцям свою передвиборчу програму. Минуло понад півтора року. І, як з’ясувалося, упродовж цього часу депутати, які здобули перемогу в семи виборчих округах Хмельниччини, по-різному ставилися до виконання передвиборчих обіцянок, що стосувалися їхніх округів: хтось систематично працював задля виконання взятих на себе […]

У Волочиську оперативники по гарячих слідах затримали зловмисника, який пограбував 60-річну жінку

Подія сталася 31 березня близько 10-ї ранку у м. Волочиськ по вулиці Музейній поблизу залізничних колій.

Начальницю відділення поштового зв’язку судитимуть за привласнення коштів клієнтів

Окружною прокуратурою міста Хмельницького до суду скеровано обвинувальний акт відносно начальниці відділення поштового зв’язку в обласному центрі, яка заволоділа чужими коштами.

У м. Шепетівка поліцейські виявили у хмельничанина наркотики PVP

31 березня у м. Шепетівка під час проведення санкціонованого обшуку в автомобілі «DACIA LOGAN», яким користується 30-річний уродженець Шепетівського району, а нині мешканець м. Хмельницького, поліцейські виявили та вилучили три поліетиленових прозорих пакети з порошкоподібною кристалічною речовиною та один пакет із залишками такої речовини, електронні ваги, ізоляційну стрічку, а також пластикову трубку, призначену для споживання наркотиків.

У Хмельницькій ОДА спільно з залізничниками обговорили проєкт концесії та реконструкції залізничного вокзалу в обласному центрі

Вчора відбулась керівництва Хмельницької ОДА зустріч з представниками виконавчої дирекції регіональної філії «Південно-Західна залізниця» на чолі з її керівником Артемом Мироновичем.

Суд виніс вирок працівнику Хмельницького слідчого ізолятору, який намагався пронести наркотики ув’язненим

Хмельницький міськрайонний суд призначив покарання колишньому молодшому інспектору Хмельницького слідчого ізолятору який, з метою продажу, намагався занести на територію місця тимчасового утримання наркотики.

Популярне