Новини за 11.12.2019

Освітяни Ізяславщини отримали новий шкільний автобус

Сьогоднішній день навчання у опорній школі – Ізяславський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 5 ім.О.Онищука, гімназія» розпочався для школярів та колективу із несподіваної і приємної новини: заклад отримав новий шкільний автобус.

У Хмельницькому технічний нагляд за будівництвом та ремонтом доріг здійснюється на папері?

Мешканці вулиці Верейського із цікавістю та неприхованою радістю розповідають про нещодавній ремонт на їхній вулиці. Люди тішаться, що врешті можуть пройти і не зламати ногу. «У нас тут раніше жах, що було: болото, щебінь. Ні пройти, ні проїхати. Ми так довго чекали на цю дорогу. Навіть коштами збирались – по 500 гривень з хати. Казали, […]

Президент присвоїв звання «Мати-героїня» 31 жительці Хмельниччини

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 893 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Почесне звання отримали 847 українських жінок.

На Хмельниччині під час одержання неправомірної вигоди викрито голову селищної ради

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується цілеспрямована робота з виявлення корупційних правопорушень та притягнення винних до відповідальності.

Патрульні Хмельницького зупинили водія-наркомана

Патрульні зупинили водія BMW за порушення ПДР та виявили у нього речовини, схожі на наркотичні

Старосинявський район: оперативно ліквідувавши пожежу житлового будинку, бійці ДСНС запобігли розповсюдженню вогню

10 грудня о 16:28 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Набережній в смт Стара Синява.

У Кам’янці-Подільському патрульні врятували життя 29-річному чоловікові, який намагався стрибнути з мосту

Група реагування патрульної поліції прибула на місце події за лічені хвилини і зупинила чоловіка якраз тоді, коли він намагався перелізти через перила.

Виробництво свіжого (охолодженого) рибного філе та іншого м’яса риби збільшилось на 31%

За даними Державної служби статистики України протягом січня-жовтня 2019 року в нашій державі вироблено 2 814 тонн свіжого (охолодженого) рибного філе та іншого м’яса риби. Це на третину більше (31,1 %) аналогічного періоду минулого року.

Ізяславські вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

10 грудня о 08:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Двірець Ізяславського району.

За позовом прокуратури постачальника зобов’язано виконати умови договору про закупівлю паливно-мастильних матеріалів

За результатами розгляду позовних вимог Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, рішенням господарського суду Хмельницької області підприємство-постачальника зобов’язано виконати умови договору про закупівлю та здійснити поставку замовнику майже півтони пального.

Популярне