Новини за 22.03.2021

За незаконну рубку дерев на території Жванецької сільської ради нараховані збитки понад 105 тис. грн

8 лютого 2021 року на телефон «Гарячої лінії» Державної екологічної інспекції  у Хмельницькій області надійшло звернення від громадянки с. Руда Кам’янець-Подільського району з проханням провести перевірку законності зрізання старих дерев (тополь) на території Жванецької сільської ради.

На території Славутської міської територіальної громади посилено карантинні обмеження

На виконання протокольного рішення позачергового засідання комісії ТЕБ та НС Хмельницької ОДА №5 від 19.03.2021 року, у зв’язку із збільшенням кількості захворілих на COVID-19, відповідно до протоколу №2 від 22.03.2021 року, комісією ТЕБ та НС Славутської ТГ прийнято рішення про посилення карантинних обмежень.

Відсьогодні на Хмельниччині працює 8 пунктів вакцинації проти COVID-19

З 22 березня до кампанії імунопрофілактики будуть долучені нові цільові групи з 2-го етапу Дорожньої карти з вакцинації від COVID-19. Протягом цього етапу передбачено вакцинувати близько 70 тис. працівників первинної медицини. Найпершими щепитимуть працівників «первинки», зокрема сімейних лікарів та їхніх помічників.

Завантаженість ліжкомісць у закладах, що надають допомогу хворим з COVID-19, по області складає 77,0%

Cтаном на 11.00 22 березня в Хмельницькій області зареєстровано 57280 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2237 – діти, 3923 – медпрацівники.

“Прибери в каньйоні р.Смотрич”: волонтери зібрали 150 мішків сміття

Цими вихідними у Кам’янці-Подільському пройшла вже 15 акція “Прибери в каньйоні р.Смотрич”.

Поблизу історичного музею у м. Славута зіткнулися автомобіль та мотоцикл

21 березня близько 15 год 40 хв у м. Славута поблизу історичного музею відбулось зіткнення автомобіля Опель та мотоциклу.

Вандали залишили Хмельницький без інтернету

На жаль, з’їзд професіоналів галузі може бути не тільки на конференції. Вчора спільна біда зібрала майже всіх великих операторів і всіх місцевих провайдерів в одному місці.

За зберігання сміття у несанкціонованому місці Красилівська ЖЕК має сплатити понад 217 тис. грн. збитків

В період з 16 по 25 лютого 2021 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було провдено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства  Красилівською ЖЕК.

Популярне