Новини за 25.05.2021

За незаконне використання службової інформації до відповідальності притягнуто поліцейського

За принципової позиції прокуратури, у результаті розгляду протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, колишнього правоохоронця притягнуто до відповідальності за ч. 1 ст. 172-8 Кодексу України про адміністративне правопорушення (незаконне використання інформації, яка стала відома у зв’язку з виконанням службових повноважень).

У Хмельницькому поліцейські затримали чоловіка, який наніс проникаюче ножове поранення 39-річному жителю Віньковеччини

Подія сталася вчора,  24 травня, близько 21.00 години  по вулиці Чорновола в обласному центрі.  Між чоловіками виник конфлікт, в ході якого зловмисник дістав розкладного ножа і вдарив ним опонента в живіт, завдавши проникаючого поранення.

Незаконною вирубкою дерев знову спричинено збитки державі

20 травня поточного року на адресу Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області надійшло звернення від жительки с. Хомівці щодо зрізання дерев на території Гвардійської сільської ради Хмельницького району.

Поліцейські вилучили у 40-річного славутчанина наркотики і боєприпаси

За даним фактом слідчі відкрили одразу два кримінальні провадження за незаконне зберігання наркотиків і боєприпасів. 

Теофіпольські вогнеборці ліквідували пожежу легкового автомобіля

25 травня о 07:30 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння автомобіля ВАЗ 21099 у с. Волиця.

Хмельничанину, який ошукав знайому на 1,3 млн грн, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури хмельничанину повідомлено про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Популярне