Новини за 09.11.2020

Нетішин: рятувальники ліквідували пожежу легкового автомобіля

9 листопада о 13:27 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля на вул. Старонетішинська у м. Нетішин.

В Ізяславському районі затримали чоловіка, який до смерті побив свою тещу

Розпивання спиртного в селі Плужне Ізяславського району закінчилося сімейною суперечкою, під час якої зять побив свою 59-річну тещу, у результаті чого жінка померла. У скоєному чоловік зізнався. Тепер йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

В Красилівському районі сталася ДТП, у результаті якої загинув 28-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 листопада о 23.30 годині на автодорозі «Красилів — Теофіполь» неподалік села Корчівка Красилівського району.

До Хмельницької обласної ради увійдуть представники 7 політичних сил

Відповідно до підсумків голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року п’ятивідсотковий бар’єр до Хмельницької обласної ради подолали 7 політичних сил з 10. Найбільше голосів виборці області віддали за партію «Команда Симчишина». Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

“Укрзалізниця” відновила продаж квитків у Шепетівці

Згідно з рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 00:01 9 листопада відкрито продаж квитків із залізничних станцій: Берегове, Волосянка-Закарпатська, Великий Березний, Кострино, Перечин, Ставне, Ужгород, Пологи, Сарата, Кулевча, Шепетівка

Популярне