Новини за 11.06.2021

В Деражні 28-річний зловмисник викруткою наніс декілька проникаючих поранень земляку

28-річний зловмисник під час конфлікту викруткою наніс декілька проникаючих поранень земляку. Зупинили нападника свідки події, які й викликали поліцію. Зловмисник з місця події втік, проте оперативники швидко його розшукали і затримали.

Особняк адвоката Периторіна, який знаходиться у Деражні, піде з аукціону

Фонд держмайна оголосив аукціон з приватизації історичної будівлі, що на Хмельниччині.

На Хмельниччині вже другий місяць клієнти сервісних центрів МВС отримують посвідчення водія на нових бланках

На Хмельниччині вже другий місяць клієнти сервісних центрів МВС отримують посвідчення водія на нових бланках. Таким чином, вже понад 3200 водіїв мають оновлений документ.

На Хмельниччині працюватиме два центри вакцинації

У них щеплюють громадян, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт “Дія” або через контакт-центр МОЗ. Вакцинують як тих, кого попередньо запросили на щеплення телефонним дзвінком чи повідомленням, так і за іншою чергою усіх охочих, яким ще не надійшло запрошення, але які є в листі очікування. Пріоритет надається літнім людям.

Хмельниччина на «АГРО-2021» отримала дві золоті медалі

АГРО-2021 — важлива подія агропромислового сектору України і ефективна платформа для демонстрації найновіших галузевих досягнень, інноваційних рішень і технологій. Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, сучасним агротехнологіям як для великих, так і малих аграрних підприємств.

На Хмельниччині перед судом постане чоловік, який замовив вбивство підприємиці

Нагадаємо, у квітні цього року слідчі Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури попередили вчинення вбивства на замовлення і затримали замовника.

Популярне