Новини за 05.07.2019

У Хмельницькому водій із 2,5 проміле алкоголю в крові намагався дати патрульним хабара — як результат, «заробив» кримінальне провадження

Патрульні неодноразово попереджали порушника, що його дії мають кримінальний характер, проте він наполягав на своєму. Тоді поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. В результаті, по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

У Хмельницькому до 13 років позбавлення волі засудили чоловіка, який під час хмільного застілля вбив свого 77-річного тестя

Нагадаємо, подія сталася 17 липня 2018 року близько 17.24 години в одній із багатоповерхівок по вулиці Свободи в обласному центрі. 39-річного зловмисника затримали на місці події.

У Чемеровецькому районі продовжується будівництво амбулаторій

Заступник голови Чемеровецької районної державної адміністрації Петро Кравцов і заступник голови Чемеровецької районної ради Лариса Лук’янова здійснили робочу поїздку у с. Сокиринці, де наразі триває будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Цей проект реалізується у рамках програми «Доступна медицина».

У Славутському районі вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави на відкритій території

4 липня о 19:24 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території поблизу с. Улашанівка Славутського району.

Хмельниччина: на сторінках державних органів у Facebook поширюють агітацію посадовця-кандидата

Районні відділи державної реєстрації актів цивільного стану та державної виконавчої служби, що підпорядковані Головному територіальному управлінню юстиції у Хмельницькій області, поширили на своїх сторінках у мережі Facebook агітаційні матеріали кандидата – начальника обласного управління юстиції.

Жнивна кампанія у розпалі

Сьогодні директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Омелянюк виїхав на поля СТОВ «Хорост-Поділля», аби ознайомитися з станом проведення жнив на сільгосппідприємстві. Керівник господарства Броніслава Бондар розповіла, що на даний час проводиться збирання озимого ячменю. Вона зазначила, що було вирішено одразу провести пожнивний посів гречки, що при сприянні погодних умов, має дати можливість отримати непоганий врожай. […]

Перевірено безпечність річкової води на пляжах Кам’янеччини

Інспектори Хмельницького обласного лабораторного центру проаналізували зразки річкової води з пляжів: вілли «Дві ріки» с. Велика Слобідка (що на річці Мукша), готельного комплексу «Дністровська Рів’єра» с. Велика Слобідка (що на річці Дністер), табору «Бакота» (що в Бакотській затоці річки Дністер), бази відпочинку «Смотрич» с.Устя (що на річці Смотрич).

Популярне