Новини за 03.07.2019

Деражнянський район: вогнеборці ліквідували пожежу сміття на відкритій території

Про займання повідомляє прес-служба надзвичайників. 

3 липня о 13:29 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння сміття на відкритій території на вул. Майдан Привокзальний у місті Деражня.

Хмельницький апеляційний суд відправив під варту вінницького поліцейського

За інформацією суду, правоохоронця підозрюють у перевищенні службових повноважень. 

Ухвалу слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду від 23 червня 2019 року щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту скасувати і постановити нову, якою обрати йому запобіжний захід – тримання під вартою до 19 серпня. Так Хмельницький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора і клопотання слідчого територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому. 

Зловмиснику, який займався незаконним рибним промислом, “світить” 26 тис грн штрафу

Вживаються заходи щодо стягнення до бюджету шкоди, завданої кримінальним правопорушенням. Про це інформує прес-служба обласної прокуратури. 

Так, обвинувачами Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину мешканця Шепетівського району. Чоловік незаконного займався рибним добувним промислом на Ізяславщині.

“Зебри” на дорогах: де у Хмельницькому наносять розмітку?

Для убезпечення учасників дорожнього руху на дорогах міста Хмельницького наносять дорожню розмітку. Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

Так, другого липня працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг завершили роботи з поновлення дорожньої розмітки на вулиці Героїв Майдану. Впродовж тижня розмітку наносили і на інших вулицях міста.

На Хмельниччині 13-річну дівчинку збив автомобіль

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 13-річна дівчинка. Про аварію повідомляє прес-служба правоохоронців. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 2 липня, близько 13.30 години у райцентрі Дунаївці по вулиці Богдана Хмельницького. 

Шепетівський суд розгляне справу, в якій потерпілому перепало за втручання в чужий конфлікт

На розгляд до Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт щодо 23-річного жителя Шепетівщини. Йому  інкримінують частину 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Патрульні вкотре виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

1 липня, на автодорозі Н03 «Житомир-Чернівці», екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Volkswagen Golf за порушення Правил дорожнього руху, під керуванням жителя Чернівецької області. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

У Хмельницькому під час пожежі квартири врятовано 6 людей, 23 людини евакуйовано (ВІДЕО)

Про пожежу інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

3 липня о 05:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в  квартирі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Кам’янецькій в обласному центрі.

У Хмельницькій області балотується фігурант кримінальної справи

Кандидат від Слуги народу проходить у справі про розкрадання бюджетних грошей, виділених на реконструкцію госпіталю для ветеранів війни. Про це повідомляє КорреспонденТ.net У мажоритарному окрузі №188 На Хмельниччині одним з кандидатів в депутати зареєстрована фігурант кримінального провадження про розкрадання бюджетних грошей. Про це у вівторок, 2 липня, на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Сергій Руденко, прикріпивши […]

Популярне