Новини за 02.10.2019

У Полонному суд відправив під варту підозрюваного в розбійному нападі на літню жінку

Полонський районний суд задовольнив клопотання слідчого і обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до підозрюваного за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло)

Хмельницький рибоохоронний патруль викрив громадянина з електровудкою

2 жовтня 2019 року під час рейду Хмельницьким рибоохоронним патрулем виявлено грубе порушення правил рибальства. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів із застосуванням електроструму. У результаті йому вдалося впіймати рака річкового – 3 екз

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 12-річний хлопчик

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 2 жовтня, близько 08.00 години по вулиці Судилківській у м. Шепетівка.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 70-річний пенсіонер

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 жовтня близько 17.00 години в селі Слобідка-Кульчієвецька по вулиці Б.Хмельницького.

Допоможіть встановити винуватця ДТП, що покинув місце події

28 вересня, на вулиці Свободи, сталась дорожньо-транспортна пригода в якій невідомий водій керуючи транспортним засобом Honda Acord, темного кольору, ймовірний номерний знак ВХ77****, допустив зіткнення з автомобілем Ford Fiesta, після чого місце пригоди залишив

Через несправну проводку трапилась пожежа

Напередодні ввечері на 101 надійшло повідомлення про пождежу в селі Буча Новоушицького району.

Графік збору небезпечних відходів у жовтні

У Хмельницькому курсує екобус, у який жителі міста можуть здати небезпечні відходи. Шукайте найближчу до вашого будинку зупинку екобусу, приносьте накопичені небезпечні відходи та пам’ятайте – все, що ми збираємо в жодному разі не можна викидати в загальний контейнер!

Українські митники вивчали досвід американських колег з виявлення прихованих товарів у транспортних засобах

За сприяння Програми з експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) у зоні діяльності Одеської митниці ДФС проходив навчальний курс із виявлення незаконних вантажів, що переміщуються автомобільним транспортом.

Патрульні знову виявили у хмельничанина ймовірно наркотичні речовини

30 вересня близько 6-ї години ранку, на вулиці Соборній, патрульні помітили підозрілого громадянина, який у ході спілкування з поліцейськими помітно нервував та намагався уникнути розмови.

Перед Шепетівським судом постане обвинувачений у п’яному кермуванні і наїзді на пішохода

За версією досудового слідства, о 2.30 ночі 29 квітня цього року в с. Чотирбоки Шепетівського району 22-річний чоловік нетверезим їхав по зустрічній смузі та біля місцевого ставка наїхав на однолітка-пішохода, що був на проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП потерпілий отримав травму середнього ступеня тяжкості.

Популярне