Новини за 19.05.2019

На Чемеровеччині Смотрич вийшов з берегів і дві сотні дітей опинились у водяній пастці (ВІДЕО)

Сьогодні, 19 травня працівники ГУ ДСНС у Хмельницькій області евакуювали 201 дитину та 54 дорослих. Люди потрапили у пастку через те, що річка Смотрич вийшла з берегів. Про подію повідомляє прес-служба відомства.  “Проводився 57-й чемпіонат області із спортивного туризму. Вчора пішла злива, річка розлилась, а ми виїхати не встигли. Змушені були звертатись до рятувальників за […]

Хмельницькі патрульні оштрафували водія маршрутки завдяки відео у соцмережах

Патрульні вкотре притягнули водія маршрутного транспортного засобу до адміністративної відповідальності, повідомляє прес-служба відомства. 

Наслідки негоди на Хмельниччині: затоплені господарства, дві пожежі та повалені дерева

18 травня на території Хмельниччини вирувала негода. Найбільше шкоди негода завдала у Хмельницькому, Славутському, Ізяславському, Дунаєвецькому, Городоцькому, Старосинявському, Старокостянтинівському, Полонському районах та в м. Хмельницький. 

На Хмельниччині за 15 000 гривень податківець обіцяв підприємцю «непомітити» неоформлених працівників

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Хмельницькому,  за оперативного супроводження Управління захисту економіки та Управління СБУ в Хмельницькій області та процесуального керівництва Генеральної прокуратури задокументували факт вимагання коштів головним ревізором-інспектором ГУ Державної фіскальної служби у Хмельницькій області.

Популярне