Новини за 01.10.2020

Ціна газу для клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» у жовтні складе 6,79 грн за кубометр

Для побутових споживачів-клієнтів ТОВ “Хмельницькгаз Збут” ціна блакитного палива в жовтні складе 6,79226 грн за куб. м, що дорівнює 0,6392 грн за кВт-год.

Запрацював ще один онлайн сервіс МВС – перевірка свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія

На сайті МВС з’явився ще один новий електронний сервіс – «Перевірка свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія». За функціоналом він аналогічний сервісу «Перевірка посвідчення водія»  – у два кліки дозволяє за номером та серією документа перевірити факт його видачі; переглянути класи небезпечних речовин, дозволених до перевезення водію; визначити допустимі види перевезення цих речовин; впевнитися, що документ не протермінований. Сервіс […]

Хмельниччина: виборчу адресу змінили майже 3 тисячі виборців

2940 виборців змінили виборчу адресу з, до та в межах Хмельницької області. Такі дані оприлюднили на офіційному сайті Державного реєстру виборців, інформує Громадянська мережа ОПОРА.

Недотримання гендерної квоти партіями на Хмельниччині: однакові порушення – різні рішення ТВК

Через недотримання гендерної квоти Шепетівська міська ТВК відмовила в реєстрації списку кандидатів у депутати від Хмельницької обласної організації політичної партії «Наш край».

Правоохоронцями викрито злочинну групу, яка займалась збутом амфетаміну та канабісу (ФОТО)

За ефективного процесуального керівництва галузевого відділу Хмельницької обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області спільно із працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН НПУ викрито злочинну групу, яка займалась незаконним обігом наркотичних речовин.

Моніторингові обстеження суб’єктів господарювання по виконанню протиепідемічних вимог тривають

Спеціалістами Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області проводиться щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19.

Популярне