Новини за 10.09.2021

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 53-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 10 вересня, близько 11-ї години в с. Січинці на Дунаєвеччині.

На Кам’янеччині водні поліцейські виявили браконьєрів, які завдали збитків державі більш як на 330 тисяч гривень

Сьогодні, 10 вересня, близько 5-ї години ранку на річці Дністер поблизу села Гораївка водні поліцейські Кам’янець-Подільського райуправління поліції під час спільного відпрацювання з колегами із управління охорони водних біоресурсів, Державного агентства меліорації та рибного господарства України та чернівецького рибоохоронного патруля виявили браконьєрів, які якраз знімали сітки з рибою та вантажили їх у човен.

Громадська рада при Хмельницькій ОДА просить залучити можливості національного рівня для вставлення причин отруєння дітей

«Враховуючи те, що на даний момент відсутня будь яка інформація щодо причин масового отруєння, зростає кількість отруєних дітей в десятки разів, ризик виходу ситуації з під контролю та з метою недопущення нанесення шкоди здоров’ю та життю юних хмельничан, просимо Вашого втручання щодо залучення можливостей національного рівня для встановлення причин та локалізації надзвичайної події» – йдеться у зверненні Громадської ради.

Минулої доби на Ізяславщині та в Славуті сталися дві ДТП, в яких травмувалось двоє людей

На Ізяславщині автомобіль зіткнувся з підводою, а у Славуті на перехресті не розминулись мотоцикл «Сузукі» та «Шкода».

Отруєння молодших школярів꞉ кількість дітей, які отруїлися в одній із шкіл Хмельницького значно зросла

Всі хворі діти харчувалися у шкільній їдальні. Станом на вечір, 9 вересня, уже було зафіксовано 84 випадки отруєння, повідомляють у Центрі громадського здоровꞌя.

Популярне