Новини за 28.07.2019

З 1 серпня на Хмельниччині заборонено ловити раків

В період з 1 серпня по 30 вересня в Хмельницькій області розпочинається друга линька раків та встановлюється заборона на їх вилов. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького рибоохоронного патруля. 

На Дністрі врятували рибалку та двох хлопців

Двоє юнаків ледь не потонули поблизу села Устя. А рибалка застряг посеред річки у гумовому човні. Події стались 27 та 28  липня. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Три мільйони для перемоги: на що витрачали кошти кандидати-переможці у виборчих округах Хмельниччини

Для проведення передвиборчих кампаній шестеро кандидатів-переможців у одномандатних виборчих округах Хмельниччини, чиї проміжні фінансові звіти оприлюднено на сайті ЦВК,  попередньо вже залучили майже 3 млн грн. Як свідчить інформація із попередніх звітів, найбільше витратив Віктор Бондар, а найменше – Олексій Жмеренецький. Фінансового звіту Ігоря Марчука, який здобув перемогу у виборчому окрузі №193, на сайті ЦВК […]

На Хмельниччині за минулу добу сталось п’ять пожеж

Вчора, 27 липня вогнеборців п’ять разів залучали до ліквідації пожеж. Із стихією боролись на Дунаєвеччині, в містах Нетішин, Шепетівка, Хмельницький та Кам’янець-Подільський. Про події повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.  

Популярне