Новини за 17.01.2024

Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

Керівницю Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА Дарію Басюк звільнили за згодою сторін

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін розпорядженням від 12 січня звільнив з займаної посади керівницю Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Дарію Басюк.

Надзвичайники витягнули із снігового замету «швидку»

17 січня об 11 годині до рятувальників звернулися медики. Вони повідомили, що під час слідування з місця виклику потрапили у сніговий замет на вул. Овсієнка в селищі Стара Синява.

У комунальному притулку тимчасового утримання знаходять прихисток близько 180 собак

Сьогодні у комунальному притулку тимчасового утримання знаходять прихисток близько 180 собак. Вони отримують догляд, їжу, в разі потреби – лікування.

На Хмельниччині на згарищі після пожежі виявили тіло чоловіка

За добу на Хмельниччині тричі горіло на території приватних домоволодінь, одна людина загинула, повідомили у ДСНС Хмельниччини.

У громаді на Хмельниччині знайшли прихисток на зиму сотні лебедів

На території Клубівського старостинського округу знайшли прихисток на зиму сотні лебедів. Вони щороку оселяються на річці Горинь, повідомили в Ізяславській міській раді.

Популярне