Новини за 15.07.2021

Слідчі встановлюють обставини смертельної ДТП на території Шепетівського району

Внаслідок отриманих травм на місці аварії загинула 43-річна ізяславчанка, а її односельчанку госпіталізували до місцевої лікарні.

У Хмельницькому поліція з’ясовує, за яких обставин 84-річна пенсіонерка віддала шахраям 1000 доларів США

Минулої доби до підрозділів поліції Хмельницької області із заявами про шахрайські дії звернулося п’ятеро подолян. Найрозповсюдженішим видом шахрайства є виманювання у потерпілих персональних даних особою, яка представляється банківським працівником.

Суд конфісковує у хмельницького зоозахисника п’ятьох ведмедів

Хмельницький міськрайонний суд визнав винним керівника громадської організації «ЗооЗахист», у порушенні правил утримання диких тварин у неволі і призначив штраф 85 грн з конфіскацією тварин.

Кам`янець-Подільський: надзвичайники ліквідували наслідки ДТП, у якій травмувався водій

15 липня о 01:44 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в м. Кам`янець-Подільський на вул. Хмельницьке шосе, неподалік села Лисогірка. Як виявилось, вантажний автомобіль IVEKO STARLIS  здійснив зіткнення з опорою залізничного моста при в’їзді в місто.

Хмельницька міськрада виступила за заборону партії Шарія і ОПЗЖ

Депутати Хмельницької міської ради звернулися до президента, Кабміну і Голови Верховної Ради з вимогою заборонити діяльність партії Шарія і “Опозиційної платформи – За життя” на території України.

Поліція розслідує ДТП на Полонщині, в якій загинув водій

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області встановлюють обставини трагічної ДТП, яка сталася вчора, 14 липня, близько 21:00 години на автодорозі між селами Велика Березна — Новолабунь на Полонщині. 

Прокуратурою попереджено надмірні витрати з бюджету на закупівлю природного газу для навчальних закладів Теофіпольщини

За результатами розгляду позову Хмельницької обласної прокуратури Господарським судом Хмельницької області визнано недійсними додаткові угоди до договору про закупівлю у 2020 році Теофіпольською райдержадміністрацією природного газу.

На Хмельниччині правоохоронці викрили групу шахраїв, які ошукали людей на понад пів мільйона гривень

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області та колегами з УСБУ, за підтримки адміністрації ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор», задокументували 26 епізодів шахрайських дій на території чотирьох областей, в результаті яких потерпілі в загальному втратили понад пів мільйона гривень. 

Популярне