Новини за 16.07.2020

У Хмельницькому “свободівці” провели нестандартний флешмоб – принесли голові ОДА російський прапор і свинячі язики

У Хмельницькому депутати-“свободівці” принесли до службового кабінету голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета російський прапор, до якого були прив’язані свинячі язики.

У Славуті проведено обстеження закладів громадського харчування

14 липня 2020 року спеціалісти Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівником поліції провели комісійні обстеження закладів громадського харчування щодо дотримання протиепідемічних заходів на період карантину по профілактиці та недопущенню подальшого поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Через дії шахраїв жителі Хмельниччини втратили 20 тисяч гривень

Вчора, 15 липня, до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 5 повідомлень від громадян, що стосувалися вчинення щодо них шахрайських дій.

У Хмельницькому в парку оселились дерев’яні чоловічки

Алея дерев’яних скульптур з’явилась у центральному парку Хмельницького.

1 вересня майже 200 дітей розпочнуть навчання в нових комфортних та затишних аудиторіях

Вчора мобільна група на чолі з головою обласної державної адміністрації Дмитром Габінетом відвідали черговий об’єкт «Великого будівництва», а саме загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с.Корчик Шепетівського району.

Водій з Білогірщини заплатить 17 тис. грн штрафу, бо перевозив більше пасажирів, ніж дозволяє “карантинна” постанова

Білогірський районний суд визнав винним місцевого перевізника у порушенні правил карнатину (ст.44-3 КУпАП) і оштрафував на 17 тис. грн.

Популярне