Новини за 22.11.2021

У Славуті викрили підпільний гральний заклад

Ввечері 20 листопада у м. Славута по вулиці Соборності працівники місцевого відділку поліції виявили підпільний гральний зал, який розташовувався у підвальному приміщенні.  

На Чемеровеччині розшукали водія позашляховика, який розтрощив поліцейське авто

Сьогодні вночі водій автомобіля «Jeep Grand Cherokee», під час втечі від поліцейських, протаранив поліцейське авто, яким здійснювали блокування руху, з метою його зупинки.

На території НПП «Подільські товтри» виявили стихійне сміттєзвалище

15 листопада цього року, при обстеженні загальної території парку, між селами Смотрич та Цибулівка Кам’янець-Подільської ОТГ в охоронній зоні ботанічного заказника загальнодержавного значення “Панівецька дача”, було виявлено стихійне сміттєзвалище, площею близько 0,2 га, територія якого була засмічена побутовими та промисловими відходами, повідомляє служба держохорони НПП «Подільські товтри».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 36-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 листопада близько 19.30 години неподалік станції Богданівці.

“Енергоатом” уклала дві угоди з Westinghouse щодо модернізації ХАЕС

Оператор українських АЕС Національна атомна енергогенеруюча компанія (НАЕК) “Енергоатом” та американська ядерноенергетична компанія Westinghouse підписали двосторонні угоди стосовно проєкту будівництва на Хмельницькій АЕС двох нових енергоблоків за технологією АР1000.

Кам’янець-Подільський: рятувальники приборкали пожежу господарчої споруди

21 листопада о 14:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на вул. Драй Хмари в м. Кам’янець-Подільський.

Популярне