Новини за 28.06.2019

На Хмельниччині поліцейські провели «круглий стіл» з представниками ромської етнічної меншини

Працівники управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції Хмельницької області провели «круглий стіл» з представниками ромських громад, які мешкають на Хмельниччині.

Шепетівка: ліквідовуючи пожежу господарської споруди, вогнеборці запобігли перекиданню вогню на житловий будинок

27 червня о 13:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на провулку Річний у середмісті Шепетівки.

В Голоскові відкрився ще один центр професійно-технічної освіти, що готуватиме кадри для сільського господарства

26 червня в селі Голосків Летичівського району відбулося відкриття навчально-практичного центру з підготовки фахівців агропромислового виробництва на базі Голосківського відділку ДНЗ «Деражнянський центр професійно-технічної освіти», який стане базою для практичної підготовки учнів та стажування викладачів і майстрів виробничого навчання аграрних ЗП(ПТ)О області.

Шепетівка: у наметах «Української стратегії Гройсмана» збирають персональні дані

У наметах партії «Українська стратегія Гройсмана», які ОПОРА зафіксувала 26 червня в місті Шепетівці, через «анкету прихильника» збирали персональні дані громадян, та при цьому не брали письмової згоди на збір і обробку персональної інформації. Форму, в яку пропонують вносити персональні дані, надруковано й у партійній газеті, що її роздавали з наметів.

Проведено засідання НТР НПП «Мале Полісся»

Проведено чергове засідання науково-технічної ради Національного природного парку «Мале Полісся».

Популярне