Новини за 21.10.2019

На Хмельниччині правоохоронці затримали сільського голову за хабар

Посадовець вимагав для себе неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень за вплив на прийняття рішення депутатами для вирішення питання надання згоди по проекту землеустрою земельної ділянки.

У Хмельницькому поліцейські розшукали зниклу 15-річну школярку

Повідомлення про зникнення неповнолітньої до хмельницьких поліцейських надійшло у суботу. Два дні активних пошуків — і дівчинку знайшли. Жодних протиправних дій стосовно неї скоєно не було.

На Хмельниччині побудують нову електростанцію

ТОВ «Хмельницька біостанція» (КБПП) планує будівництво та експлуатацію електростанції на відновлюваній енергії потужністю 44,2 МВт ел. поблизу міста Хмельницький. Про це повідомляє “Біоенергетична асоціація України”.

За нічну зміну патрульні виявили 9 водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння

За нічну зміну патрульні виявили 9 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп’яніння

Полонський суд оштрафував полончанина за лайку та погрози розправою своїй тітці

Визнати винним та притягнути до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.173-2 КУпАП, накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 гривень», – таку постанову ухвалив Полонський районний суд щодо 41-річного жителя Полонного

м. Хмельницький: надзвичайники ліквідували пожежу в допоміжній споруді, врятувавши від вогню впритул розташований житловий будинок

20 жовтня о 22:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на вул. Інженерній що в обласному центрі.

Хмельницька поліцейська Олена Гарбарець стала чемпіонкою світу з комбат дзю-дзюцу

Цими вихідними, 19-20 жовтня, в Київському Палаці спорту проходив Чемпіонат світу з комбат дзю-дзюцу серед дорослих та юніорів. Капітан поліції Олена Гарбарець, оперуповноважена управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області, здобула перемогу в особистій першості, а також долучилася до командної перемоги збірної України на цьому чемпіонаті.

Обласна Спартакіада серед ДЮСШ системи освіти з легкої атлетики

Упродовж двох днів у м. Хмельницький проходила обласна Спартакіада серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти з легкої атлетики.

У Віньківцях суд виніс вирок неповнолітньому, обвинуваченому у двох крадіжках

Віньковецький районний суд визнав 16-річного жителя села на Віньковеччині винуватим у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України) і в крадіжці, вчиненій повторно (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України) та призначив йому остаточне покарання – 3 роки ув’язнення, звільнивши від його відбування з випробуванням на іспитовий строк – 1 рік 6 місяців.

Держрибагентство запрошує взяти участь у першій в Україні міжнародній виставці-форумі рибної індустрії та риболовного хобі ”Fish Business Ukraine”

У період з 21 по 24 листопада 2019 року проходитиме перша в Україні міжнародна спеціалізована виставка-форум рибної індустрії та риболовного хобі «Fish Business Ukraine».

Популярне