Новини за 19.05.2021

«Хмельницькводоканал» оприлюднив топ-10 житлових будинків-боржників

МКП «Хмельницькводоканал» заявляє, що борги, які накопичило населення, заважають підтримувати водопровідне та каналізаційне господарство міста у робочому стані і цілодобово надавати послуги з централізованого водопостачання і водовідведення.

Поліція оголосила про підозру «шоколадному» крадію з Старокостянтинова

Слідчі Хмельницького районного управління поліції оголосили про підозру 32-річному жителю Старокостянтинова, який в два заходи викрав з магазину 35 плиток шоколаду загальною вартістю понад 2500 гривень. 

До Дня Героїв у Хмельницькому буде розгорнуто виставку військової техніки

У неділю, 23 травня, у День Героїв, від 10-ої до 13-ої години хмельничани мають можливість відвідати виставку військової техніки та озброєння військових частин міста, яка буде розташована по вулиці Проскурівській, навпроти кінотеатру імені Т. Шевченка.

МКП «Хмельницькводоканал» повідомляє про виконання робіт 19 травня

Сьогодні ремонтні бригади МКП «Хмельницькводоканал» виконують роботи з ліквідації пориву водопроводу на проспекті Миру, 65/3.

На Хмельниччині оголосили тендер на 4,5 млн грн з будівництва флагштоку прапору України

Державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника» 18 травня оголосило тендер з будівництва флагштоку державного прапору України на території дендрологічного парку «Поділля» у Хмельницькому очікуваною вартістю 4,52 млн грн.

Засмічення земельної ділянки в Шепетівці завдало збитків у розмірі понад 36 млн грн

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, під час обстеження земельної ділянки, яка розташована у м. Шепетівці, встановлено факт засмічення вказаної земельної ділянки речовиною невідомого походження з різким запахом нафтопродуктів.

Популярне