Новини за 24.06.2019

У Дунаївцях внаслідок ДТП травмувалась 11-річна дівчинка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 червня близько 22.30 години в місті Дунаївці по вулиці Богдана Хмельницького поблизу магазину «Філін». Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Хмельницькі патрульні відшукали власника загублених номерних знаків

Учора, 23 червня, на службу 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Проскурівська, свідомий громадянин розшукав загублені номерні знаки. Про це повідомляє прес-служба патрульних. 

Прибувши на місце події поліцейські оперативно встановили власника загубленого номерного знака за інформаційними базами та повернули їх громадянці.

Від початку року Хмельниччина отримала майже 32 млн грн державних субвенцій

У першому півріччі 2019 року Хмельницька область на здійснення заходів із соціально-економічного розвитку отримала 136 субвенцій на загальну суму 31,919 млн грн. Як інформує сайт Громадянської мережі ОПОРА, найбільше коштів дісталося бюджету міста Хмельницького (округ №187) та обласному бюджету. Водночас до виборчого округу №193 від початку року субвенції не надходили. Відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів […]

Колишній орендар сперечався із новим за землю. Спір вирішив Красилівський суд

Красилівський районний суд відмовив сільськогосподарському товариству в позові до власниці земельної ділянки і наступного її орендаря. Позивач просив визнати недійсним договір оренди з іншим підприємством, покликаючись на своє переважне право. Суд встановив, що воно не порушене, бо власниця заперечувала проти поновлення договору з попереднім орендарем.

Упродовж вихідних на Ізяславщині сталося 2 ДТП з потерпілими

У результаті дорожньо-транспортних пригод травми отримали 4 осіб. Про аварії повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Так, за попередньою інформацією, 22 червня близько 09.30 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу села Щурівчики Ізяславського району 20-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21011» під час маневру обгону не надав переваги в русі та зіткнувся з невстановленим бусом, який рухався в попутному напрямку. Далі вже в неконтрольованому стані «ВАЗ 21011» зіткнувся зі скутером «Альфа» під керуванням 67-річного жителя Ізяслава та з’їхав у кювет.

Патрульні, під час відпочинку громадян, виявили 17 водіїв напідпитку

Протягом цих вихідних хмельницькі “копи” виявили майже два десятки водіїв із ознаками алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

✅ 21.06.2019, 23:55 – водій 1977 року народження, на вулиці Західна Окружна, керував автомобілем Renault із ознаками алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку;

Хмельницький активіст оприлюднив моторошні фото річки Південний Буг

Жахливі фото головної водної артерії Хмельницького виклав на своїй сторінці у Facebook активіст Андрій Попик. 

І в той час, як міська влада запевняє, що вода у Південному Бузі придатна для купання, ми бачимо зовсім іншу картину.

Хмельничанка Марина Бех-Романчук стала бронзовою медалісткою Європейських ігор

23 червня на стадіоні «Динамо» у Мінську Марина в секторі для стрибків у довжину продемонструвала результат 6 м 58 см. Це дозволило нашій спортсменці закріпити за собою третю сходинку п’єдесталу і принести першу медаль для України у легкій атлетиці на цих престижних змаганнях року. Перше місце посіла росіянка Єлена Соколова (6 м 76 см). На другій позиції – Анастасія Мірончик-Іванова (6м 71см) з Білорусі. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА. 

Вогнеборці ліквідовують наслідки негоди на території Хмельниччини

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

Внаслідок погіршення погодних умов (грози, що супроводжувались сильними зливами) 23 червня на території області до Служби порятунку почали надходити повідомлення про підтоплення приватних домогосподарств, вулиць, підвальних приміщень та доріг.

Потужна злива затопила вулиці Хмельницького

В неділю, 23 червня, у Хмельницькому пройшов сильний дощ. 

Масштабна злива повністю затопила дорогу на вулиці Зарічанській. Відтак, автомобілям довелося не їхати, а в прямому сенсі перепливати велетенські ріки. 

Популярне