Новини за 28.04.2023

У Хмельницькому перекриють воду та рух транспорту

Завтра, 29 квітня, з 10:00 до 17:00 години у Хмельницькому на деяких вулицях буде відсутнє водопостачання та закрито рух автомобільного транспорту.

Перший в Україні суд за екоцид – судитимуть двох працівників Понінківської картонно-паперової фабрики

Прокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу Генерального прокурора скерували до суду перший за часи історії незалежної України обвинувальний акт за фактом вчинення екоциду (ст. 441 КК України).

У Шепетівці поліцейські виявили молодика з амфетаміном

Наприкінці березня у місті Шепетівка поліцейські під час патрулювання помітили чоловіка поблизу колій у районі залізничного вокзалу.

У Хмельницькому “перейменували” храм УПЦ і зареєстрували новий статут релігійної громади

Статут релігійної організації “Релігійна громада храму Почаївської ікони Божої матері Хмельницької єпархії Української православної церкви (Православної церкви України)” у новій редакції зареєстрував перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

У Хмельницькому понад 20 родин, майно яких постраждало від ракетних ударів, отримали допомогу

У Хмельницькому провели чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянули 59 питань порядку денного.

На Хмельниччині відбудеться короткострокове знеструмлення задля надійного розподілу

Задля підвищення надійності передачі та розподілу електричної енергії на Хмельниччині – в суботу відбудеться короткострокове знеструмлення.

Популярне