Новини за 25.09.2023

На фронті загинув військовий з Старосинявської громади Хмельниччини Руслан Бойко

Захищаючи Україну від російських військ, загинув 25-річний Руслан Бойко з села Пилява Старосинявської тергромади.

У Подільському лісовому офісі провели 16 перевірок та назвали найпоширеніші корупційні ризики

З початком роботи ДП «Ліси України» був створений Департамент безпеки. Його мета – централізована, аналітична і оперативна робота, що унеможливлює найбільш поширені тіньові схеми.

У «Хмельницькобленерго» розробили нові графіки адрес та черг погодинних відключень

На сайті АТ «Хмельницькобленерго» опубліковано оновлені файли співставлення адрес та черг погодинних відключень. З їх допомогою споживачі можуть визначити до якої черги відносяться певні оселі, будівлі, офіси. Крім того, дізнатися чергу можна у розділі «Відключення за адресою» – у разі наявності відключення та за допомогою чат-ботів iEnergo. В обленерго наголошують: висвітлення файлів не означає, що відключення гарантовано будуть запроваджені. […]

На Білогірщині слідчі встановлюють обставини ДТП за участю нетверезого мотоцикліста

Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 вересня близько 19:00 години на польовій дорозі між селами Мокроволя та Окіп, що на Білогірщині.

На ділянці шляху М-30-01 Західний під’їзд до Хмельницького став безпечнішим

З метою підвищення безпеки дорожнього руху, 21 вересня, виконано аварійно-ремонтні роботи на ділянці автошляху М-30-01 Західний під’їзд до міста Хмельницького, а саме – на перехресті зі світлофорним регулюванням вул. Львівське шосе та вул. Сонячна.

На Хмельниччині реалізується проєкт з підтримки дітей, які повернулись до біологічних сімей та дітей групи ризику

На Хмельниччині громадська організація «Ліга соціальних працівників України» розпочала реалізацію проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при ООН (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику».

Популярне