Новини за 19.08.2019

Хмельницька місцева прокуратура вимагає визнати недійсними угоди, якими неправомірно збільшено ціну закуплених на 3,5 млн грн паливно-мастильних матеріалів

Хмельницькою місцевою прокуратурою виявлено порушення вимог законодавства при проведенні публічних закупівель одним із комунальних підприємств обласного центру.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини, за яких поранення на полюванні отримав 18-річний юнак

Подія мала місце 17 серпня неподалік селища Понінка Полонського району. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП за участю трьох автомобілів

У Старокостянтинівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів, у якій, за попередніми даними, одна людина загинула і ще одна травмувалася.

Ще одне підтвердження, що алкоголь та кермо — речі несумісні!

19 серпня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Степана Бандери, водій 1993 року народження, керуючи транспортним засобом BMW, не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою та за її зміною, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на паркан та будівлю.

У Хмельницькому взяли під варту скандального блогера, який зафільмував на відео свої знущання над ветераном АТО

У Хмельницькому відбулося судове засідання, під час якого обрали запобіжний захід скандальному блогеру, якому поліція Хмельниччини оголосила про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Переможницею проєкту Мо/Дні стала Лілія Романишин із бунтарською колекцією

Проєкт Мо/Дні – двічі переможець міської програми «Громадські ініціативи». Минулого року проєкт реалізувався як фешн-фестиваль показів дитячого та дорослого одягу, основним вектором фестивалю стала підтримка локального виробництва.

У Кам’янці-Подільському поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 51-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 серпня близько 17.47 години в Кам’янці-Подільському по проспекту Грушевського.

У Кам’янці чоловік випав з четвертого поверху

Рятувальники допомогли транспортувати травмованого чоловіка, що впав з висоти четвертого поверху

Завдяки роздрібному акцизу громади Хмельниччини отримали 70 мільйонів гривень надходжень

Від реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів через роздрібну мережу до місцевих бюджетів Хмельницької області протягом січня-липня 2019 року надійшло 70 мільйонів гривень акцизного податку.

Популярне