Новини за 30.11.2020

Поліцейські затримали чоловіків, які викрали у дніпрянина більше 700 тисяч гривень

Зловмисники скоїли крадіжку на стоянці одного із гіпермаркетів Кам’янця-Подільського, після чого одразу ж покинули місто. Правоохоронці завдяки записам камер спостереження вирахували, на якому автомобілі пересувалися підозрювані, і менш ніж за добу затримали крадіїв у Волочиському районі. Тепер зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як проєкти капітальних ремонтів не оживають: історія реконструкції Привокзальної площі та скверу у Хмельницькому

Привокзальна площа у Хмельницькому десятиріччями була схожа на “місце зустрічі” для безхатьків. Загалом контингент, який збирався тут, змушував пришвидшувати крок навіть серед білого дня. Формувати перше позитивніше враження прибулих до Хмельницького залізницею взялись у 2016 році. Створили проєкт, виділили кошти і знайшли підрядників. Але через чотири роки і майже дев’ять  мільйонів гривень загального бюджету виявилося, […]

На Хмельниччині завершено будівництво амбулаторій за програмою “Доступна медицина”

У селі Красностав, що на Славутчині, запрацювала ще одна новозбудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини, що була збудована в рамках реалізації державної програми «Доступна медицина». Це остання із 30 амбулаторій, будівництво яких було заплановано в області  за рахунок коштів цієї програми.

У Старокостянтинові виявили порушення при закупівлі медичних товарів для боротьби з СОVID-19

Чинним законодавством встановлено додаткові соціальні та економічні гарантії, спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19, та визначено перелік товарів, ввезення яких на митну територію України звільняється від сплати мита та від оподаткування податком на додану вартість.

Поліцейські оголосили про підозру кам’янчанину, який спричинив ДТП із двома загиблими

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада близько 22.10 години у Кам’янці-Подільському по вулиці Лесі Українки.

Хмельницький: рятувальники ліквідували пожежу у швейному цеху

30 листопада о 06:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у швейному цеху на вул. Тернопільській в обласному центрі.

Поліція Хмельниччини просить громадян допомогти встановити особу чоловіка

Тіло невпізнаного громадянина було виявлено 25 листопада на узбіччі траси поблизу села Шумівці Хмельницького району.

Журналісти і далі стикаються із недобросовісними розпорядниками інформації на Хмельниччині

Ще в далекому 2011 році в Україні було прийнято один із найважливіших Законів України як для журналістів, громадських активістів, так і для простих громадян. І вже ніби розпорядники інформації за стільки років існування Закону України «Про доступ до публічної інформації» мали б вже навчитись з ним працювати та коректно трактувати його норми. І вже навіть […]

Поліція затримала групу осіб, яка намагалася «викупити» матеріали кримінального провадження

Мешканець Хмельниччини проник до чужого будинку та викрав усі заощадження. Родичі зловмисника пообіцяли посадовцю поліції хабар за передачу матеріалів кримінального провадження з метою знищення.

В області спостерігається певна стабілізація захворюваності на COVID-19

Перший заступник голови ОДА Роман Примуш під час сьогоднішнього брифінгу ознайомив мешканців області з інформацією щодо захворюваності на COVID-19 та розповів про заходи, що вживаються задля запобігання її поширенню.

Популярне