Новини за 15.01.2020

На Хмельниччині відкрили восьму сімейну молочну ферму

Нещодавно у с. Соснівочка Білогірського району відкрили нову сімейну молочну ферму «ЛюдМілка». Це вже восьме фермерське господарство в області, яке займається сімейним молочним бізнесом.

У Славутській громаді запрацював молодіжний театр

Театральна студія «Терен» гучно заявила про своє відкриття премʼєрою вистави «Станція, або розклад бажань на завтра» (автор пʼєси Олександр Вітер).

Колишнього керівника банківського відділення підозрюють у привласненні 20 тис доларів США, переданих клієнтом на зберігання

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури, слідчим відділенням районного відділення Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області проводиться досудове розслідування за фактом привласнення коштів, переданих на зберігання до банку.

У Кам’янці-Подільському на пішохідному переході водій «Форд Транзит» травмував 17-річну дівчину

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 січня, близько 08.30 години в Кам’янці-Подільському по вулиці Лесі Українки.

Мінус 22 млн грн – за минулий рік 12 громад Хмельниччини не виконали бюджети

За минулий рік 12 із 44 об’єднаних територіальних громад Хмельницької області не забезпечили виконання зі збору доходів. Загалом, до місцевих бюджетів не надійшло 22,3 млн грн.

Популярне