Новини за 22.06.2019

Новоушицький район: співробітники ДСНС врятували 29-річного чоловіка на р. Дністер

22 червня о 10:01 на пост водолазно-рятувального відділення №2 села Рудківці Новоушицького району надійшло повідомлення про те, що перебуваючи на надувному матраці на р. Дністер через сильний вітер громадянина віднесло на значну відстань від берега та він не може самостійно повернутися. До рятувальників зателефонували стурбовані друзі чоловіка.

На Хмельниччині поліція затримала за продаж боєприпасів колишнього військовослужбовця

Працівники кримінальної поліції Хмельницької області затримали 36-річного раніше судимого за крадіжки чоловіка, який намагався продати корпус гранати Ф-1 та запал УЗРГМ-2.

У ДТП в Красилівському районі загинув 37-річний чоловік

Аварія сталася 22 червня близько 00.01 години на автодорозі «Красилів — Хмельницький», неподалік хутора Борисово Красилівського району.

Полонне: рятувальники ліквідували пожежу літньої кухні

22 червня о 03:21 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні за адресою: м. Полонне, вулиця Гагаріна.

Старокостянтинів: рятувальники витягли чоловіка з понівеченого автомобіля

21 червня о 02:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Старокостянтинів на вулиці Миру сталася ДТП, необхідна допомога по діставанню потерпілого з легкового автомобіля.

Популярне