Новини за 08.07.2021

Депутати Хмельницької районної ради проти львівського сміття

Зокрема депутати підготували звернення до Старокостянтинівського міського голови. Обранців хвилює питання завезення львівського сміття на територію Старокостянтинівської об’єднаної територіальної громади.

На Хмельниччині виплатили 57 мільйонів гривень потерпілим на виробництві та членам їхніх сімей

Як повідомляє управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області, протягом І півріччя профінансовано 56755,9 тис. грн страхових виплат потерпілим та членам їх сімей. Вагому частку (82,6 % від загальної суми) складають щомісячні страхові виплати в разі часткової або повної втрати працездатності, що компенсує відповідну частину отриманого заробітку потерпілого. Сума зазначених виплат склала 46891 тис. гривень. Щомісячні страхові виплати особам, які мають право на виплати в разі втрати годувальника, профінансовано на суму 3668,8 тис. гривень.

На Хмельниччині зробили понад 100 тисяч щеплень від COVID-19

Станом на вечір 7 липня на Хмельниччині зробили понад 100 тисяч щеплень від COVID-19. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Обвинувачена у вбивстві хмельницької підприємиці 15 років проведе за ґратами: ХАС відхилив обидві апеляційні скарги на вирок

За вироком, 20-річна жінка відстежила маршрут руху 50-річної підприємиці із речового ринку на Львівському шосе у Хмельницькому до її будинку на вул. Інститутській. 17 вересня 2017 року молода жінка у під’їзді багатоповерхівки напала на потерпілу з ножем. Одне з поранень – передньої поверхні грудної клітки з ушкодженням правої легені та грудної частини аорти – виявилося смертельним. Від гострої крововтрати підприємиця померла.

Під час нересту порушники завдали збитків на 123 тис. грн

Протягом нерестового періоду 2021 року порушниками завдано збитків на суму майже 123 тис. грн
У період нересту 2021 року державними інспекторами Хмельницького рибоохоронного патруля проведено 167 рибоохоронних рейдів та викрито 216 порушень природоохоронного законодавства, з яких 44 – грубі.

Екологією на Хмельниччині завідуватиме киянка

Про це повідомляє Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА на своїй сторінці в Фесбуці. 

Що робити при укусі бджіл, ос?

В останній час збільшилась кількість людей, які звертаються за медичною допомогою після укусу бджоли або оси, так що ця проблема сьогодні дуже актуальна.Бджоли нападають на людину виключно в цілях самозахисту. Потерпілому необхідно витягти з рани жало, щоб менше отрути попало в кров. На відміну від бджіл, оси після нападу не вмирають. Найбільш небезпечні укуси шершнів […]

Як хмельничани бачать простір біля кінотеатру “Мир”?

Протягом травня-червня поточного року в Хмельницькому проходили публічні консультації стосовно планування простору будівлі колишнього кінотеатру «Мир».

За чи проти: які політики підтримують, а за які ніколи не голосують хмельницькі нардепи

Підтримка курсу президента й уряду та загалом високий показник фракційної дисципліни характерні для нардепів – представників фракції пропрезидентської партії «Слуга народу». Водночас члени депутатської групи «Партія «За майбутнє» ніколи не голосують за політику декомунізації та чи не в половині голосувань демонструють позицію, відмінну від позиції більшості зі своєї групи.  Кожне голосування у Верховній Раді України має […]

Популярне